Daglicht fotografie

Ben je net bevallen en wil je toch graag een mooie Newborn fotoreportage laten maken. Denk dan eens aan een mooie daglicht Newborn fotoshoot. Een fotoshoot heerlijk op je gemak bij je huis. Al mogelijk vanaf dag 4 na je bevalling.

Wat is daglichtfotografie eigenlijk? Bij een daglichtreportage , het woord zegt het eigenlijk al, gebruik ik alleen daglicht, dus bestaand licht. Dit hoeft geen fel zonlicht te zijn. Liever niet zelfs. Tijdens een daglicht fotoshoot zorg ik dat er zoveel mogelijk daglicht is op de plek waar ik aan het werk ben. Alle gordijnen gaan open zodat het licht mooi op mijn werkplek valt. of we maken gebruik van de juist zo mooie lichte plekjes in huis. Daglichtreportages geven net dat beetje extra op de foto waar we als fotograaf naar zoeken. Dit natuurlijke licht geeft een puur karakter en is natuurlijk zeer mooi bij Newborn fotografie.
Blog

Daglichtreportages maak ik meestal bij de mensen thuis.Neem ik dan ook studioverlichting mee ? Nee, ik gebruik enkel en alleen het licht van buiten. De sfeer die de foto's uitstralen zijn lifestyle en persoonlijk. Geen enkel huis of babykamer is immers hetzelfde. Daglichtfototografie is niet alleen maar bij jullie thuis, dat kan ook op een mooie buitenlocatie zijn in de natuur of ergens binnen op een mooie plek.

BlogBlogBlogBlog