About

Wie ben ik?

Erg leuk dat je geinteresseerd bent in het gezicht achter Foto Kiekeboe. Naast mamma zijn van drie prachtig opgroeiende dochters ben ik ook graag met andere mensen in contact en vooral aanstaande nieuwe mamma's en pappa's. Alles rond het nieuwe leven is mijn passie. Van zwangerschappen tot cakesmashen van studiofotografie tot daglichtreportage bij de mensen thuis. Geen tijdsdruk als het even niet lukt gewoon ontspannen.Daar word ik blij van. Mijn perfecte eindresultaat word bekroont met blije gezichten. Iets mooiers dan dat is er niet.

Foto Kiekeboe

Als ik aan Foto Kiekeboe denk, denk ik aan , eenvoud, simpel, flexibel, puur en eerlijk. Je ontvangt altijd alle bestanden (na een professionele selectie) in hoge resolutie via WeTransfer. Geen moeilijke constructies en hoge bedragen voor het krijgen van jullie foto's. Dit geldt voor alle fotoreportages.

Echt super! Een hele lieve vrouw die de tijd neemt voor de foto's en je voelt je totaal niet ongemakkelijk of opgehaast. Ik had zelf ooit een newborn shoot gedaan met mijn oudste en nu kado gedaan aan mijn zusje die net is bevallen van haar 2de zoontje! Als er weer foto's gemaakt moeten worden weten we Foto Kiekeboe zeker te vinden! Echt een aanrader dus! "Melissa Seth "

Basis tarieven

Alle fotoreportages zoals een zwangerschap, newborn en een baby & kind fotoshoot hebben allemaal hetzelfde basistarief van € 150,- ,ongeacht de tijd die ik er voor nodig heb. Dit is inclusief alle digitale fotobestanden.

Combi? Ja hoor

Heb je interesse in meerdere fotoreportages? Geen probleem combineer ze en ontvang korting. Zo heb je bijvoorbeeld al een Zwangerschapsreportage en een Newbornreportage samen voor €225.- dit geeft een voordeel op van maar liefst €75,-

Reportages

Voor de volgende reportages kunt u bij mij terecht. Zwangerschapsfotografie vanaf week 34 - Newborn binnen 1 week na de geboorte - Baby, vanaf 6 maanden.- Buitenreportages, vanaf 5 personen (seizoen loopt van april tot oktober) extra persoon €17,50

Eerlijke prijs

Ik probeer de prijs zo eerlijk mogelijk te houden. Een reportage is zo compleet mogelijk namelijk - De fotoreportage voor zolang als nodig is, ik houd hierbij altijd rekening met de kleine kindjes. - Je ontvangt altijd alle foto's in HR. Hiernaast worden de foto´s binnen een week verstuurd met WeTransfer.

About

Ik kom graag bij u thuis om uw mooie buik met daglicht vast te leggen terwijl u ontspannen en op uw gemak thuis bent.

Werkwijze en werkgebied

Een echte werkwijze heb ik eigenlijk niet. Iedere klant is anders. Waar ik bij het ene kindje binnen het uur klaar ben heb ik bij het andere kindje misschien nog een afspraak nodig. Mijn service is volledige gericht op elke klant apart. Elke klant heeft een andere verwachting. Mijn uiteindelijke doel "een blij gezicht" Mijn werkgebied is de gehele regio Voorne Putten; Hellevoetsluis, Spijkenisse, Brielle, Oostvoorne, Zuidland, Geervliet, Heenvliet, Bernisse en Rockanje. Hiernaast komen veel van onze klanten voor een fotoreportage uit Zuid-Holland zoals Rotterdam, Rhoon en Ridderkerk, Barendrecht, Pijnacker, Delft, Den Haag, Hoek van Holland, Vlaardingen, Schiedam Dordrecht, Zwijndrecht en de rest van Nederland, Nieuwkoop, Gouda, Moerkapelle, Zoetermeer. En zelfs uit België zoals Brasschaat, Ekeren, Sint Job in 't Goor, Kapellen, Antwerpen, Zoersel